det ar ju sommar i alla fall.

30 maj, 2008

aven om jag just nu ar forbannad på unifish, for att vi inte får jobba speciellt mycket, så kan man ju inte vara arg lange, nar det ar så javla bra vader har i skagen. man kan nog rakna på tjugofem grader, och det ar ju aldrig fel.

ni som ar i stockholmstrakterna: demo imorgon på medis klockan 1400 mot fra-lagen, for fildelning och lite sånt. tror att det ar piratpartiet som ar huvudarrangorer. skulle ha varit dar sjalv om det inte var så javla dyrt och långt.

 

laste forresten på http://scriptorium.se/josh/ om en man som ville byta namn till bocken, men fick avslag av skattemyndigheterna. enligt aftonbladet, denna ooverskådliga kalla till relevant och sann information, var anledningen att man bara får ta namn efter djur som manniskor har en positiv relation till.

va? backa bandet. i typ tusen år har folk hetat bjorn och ulf. jojo, dom har vi ju en bra relation till, bjornarna och vargarna. getter och får ar ju skittrevliga djur, hade jag haft ett eget hus hade jag skaffat en get ogonaboj eller snabbare andå. visst, bock anvands kanske i vissa negativa ordalag, såsom syndabock osv. men som josh skriver, skulle man få heta hynda? for hunden ar ju manniskans basta van, darom ar ju alla bekant. vidare håller jag med honom i att vad en vuxen man vill heta ska skatteverket skita i, dom har ju personnummer på karln, så han lar ju inte forsvinna i vimlet (inte for att någon som heter bocken forsvinner i något vimmel, men you get my point.) och, det ar val en sak om hans nyfodda barn inte får heta vad som helst, då detta kan orsaka senare problem. det ar val lite som att pracka på religion på någon stackare som ar två månader och inte har speciellt mycket att saga till om. varfor tror ni forresten nastan alla ungar gråter nar dom dops?

ikvall ska det grillas och drickas billig, dansk ol. trettio ol for hundratjugingen. en dansk hundratjuging, men anda..

peace

Annonser

Ett svar to “det ar ju sommar i alla fall.”

  1. Lantlollan said

    Det är tur man inte är döpt..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: