gratis och laglig nedladdning

12 juni, 2008

allright, hej på er alla. forst ska jag saga att jag har skaffat nytt mobilnummer, dels for att det ar mycket billigare, och dels for att det var massa problem med att ringa till sverige från det forra. så mitt nya nummer ar:

+45 25826524     ring så mycket ni vill.

hittade idag till http://chilirec.com, en sida som distribuerar gratis musik från natradiostationer.             ”Det är en gratistjänst som låter en välja bland hundratals nätradiostationer, extraherar individuella spår, lagrar dem på sin centrala server och låter dem finnas tillgängliga där, prydligt sorterade efter artist och station. Någon dag efter registreringen sitter man med tusentals spår som inte bara kan lyssnas på i sajtens inbyggda spelare, utan också laddas ned som mp3. Chilirec gör alltså ingenting som en användare inte skulle kunna göra lokalt på sin egen dator, men förenklar drastiskt en process som manuellt utförd kräver tidsödande klippning och taggning.” (från http://copyriot.se)

testa! iom att radiostationerna redan betalat stimpengar, så ar det inte olagligt att spela in, som man gjorde med tracks på åttio- och nittiotalet.

i ovrigt ar det for lite jobb.

Annonser

Ett svar to “gratis och laglig nedladdning”

  1. Lantlollan said

    Så, nu har jag lagt in ditt nya nummer i telefonen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: