att erkänna sina fel

3 december, 2008

uppgifter tyder på att vår allas favorit-apa (nästefter bubbles) george w bush uttalat sig. detta som, brukar resultera i stor komik, har denna gången fått mig att nästan tycka om karln.

han har alltså sagt att han ångrar att han litade på felaktiga underrättelseuppgifter innan han beordrade in trupper i irak. säga vad man vill om bush, men att erkänna sina misstag är lika svårt som det är stort. alla kan göra misstag, men en amerikansk presidents misstag leder ofta till katastrof för halva världen. så även detta. det är iaf ett steg i rätt riktning, och det är ju bra.

sedan läste jag att kostnaderna för fra-kalaset (såklart) läggs på medborgarna, i form av högre avgifter för bredbandsabbonemanget. hade bara inte tänkt på det tidigare. enligt någon tidning skulle det kosta 3000 per uppkoppling och år. man ska alltså betala pengar för att bli avlyssnad. det är bra. då kanske alla de som inte brytt sig om debatten tidigare ryter till. vi kanske får opinionsstorm, väljarna rasar, prishöjningschocker och fan vet allt. heja!

Annonser

Ett svar to “att erkänna sina fel”

  1. Lena said

    varför inte lägga på samma summa, ge pengarna till musiker osv och så är alla nöjda och glada?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: